VitalbixActivePlus.png

vitalbix

de nieuwe generatie paardenvoeding

Vitalbix paardenvoeding; waar ik al jaren fan van ben en waar mijn paarden het super goed op doen.

Vitalbix paardenvoeding is rijk aan vezels, laag in zetmeel en suiker, optimaal verteerbaar en ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten over gezonde paardenvoeding. Een perfecte basis voor een gezond en blij paard!

Dankzij de geconcentreerde hoeveelheden met een hoog aandeel vitaminen en mineralen is de benodigde hoeveelheid aanzienlijk minder dan bij andere paardenvoeding. Beter voor het gestel en de portemonnee!

Nog niet bekend met vitalbix?

Op de website van Vitalbix kun je een gratis voedingsadvies doen! Super interessant!

Kom je er nou niet helemaal uit? Dan mag je mij altijd eens berichten om met je mee te kijken!

een greep uit het vitalbix assortiment

vitalbix bestellen?

Stuur mij een bericht met jouw bestelling en ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer ik dat bij je kan leveren. Mijn routes lopen dagelijks door (bijna) heel Nederland. Er is dus zo goed als altijd binnenkort wel een moment dat ik bij jou in de buurt ben.

Ben jij toevallig bij mij in de buurt? Dan kun je jouw bestelling ook komen ophalen. Dit kan zowel in Diemen als in Hazerswoude-Rijndijk. 

 

Heb je binnenkort een afspraak voor een les of behandeling gepland staan en wil je ook Vitalbix bestellen? Laat mij dit dan s.v.p. op tijd weten. Ik zorg dat jouw bestelling mee komt tijdens de afspraak. Uiteraard vervallen hiermee de bezorgkosten.

 

Twijfel je of ik bij jou in de buurt kom? Of heb je nog andere vragen? Stel ze mij gerust!