Niagara Equissage Pulse Fysiotherapie

Equissage wordt wereldwijd met waanzinnige resultaten gebruikt! Door Diereartsen, Fysiotherapeuten, trainers & ruiters!

Equissage is veelzijdig, super veilig en onwijs eenvoudig te gebruiken om je paard in topvorm te houden! Equissage is een essentieel instrument om de gezondheid van je paard te managen, natuurlijk herstel te bevorderen ende prestaties te verhogen.

Equissage Pulse levert krachtige Cyclodische vibratie (Horizontaal,verticaal en roterend) massage aan het gehele lichaam. Doormiddel van wetenschappenlijk onderzoek is bewezen dat deze bedraagt aan verbetering van de bloedcirculatie, lymfedrainage, ontspanning en gewrichts mobiliteit en kan bijdragen aan het genezings en herstel proces bij revalidatie van een grote meerderheid van blessures en condities. Medische onderzoeken hebben bewezen dat Equissage de paslengte van een paard met een gemiddelde van 21% kan verbeteren,
en de hakpeeshoek met een gemiddelde van 9%. Tevens was er een verbetering van het uithoudingsvermogen, verbetering van snelheid en paslengte waardoor het paard in hoger tempo in snellere tijd een langere afstand kan afleggen. Dit alles zonder benodigdheden van medicatie.

Hieronder een interessant filmpje over deze techniek.

Wanneer kun je dit doen voor je paard??
Voor een betere bloed circulatie, als je wond en littekenweefsel genezing wil versnellen, als je paard spier, pees of rugproblemen heeft, andere kreupelheden, maag en darm problemen, voor de warming up & cooling down, paarden met PSSM, oedeem, CPL en andere afvalstoffen/vocht ophopingen en stagnaties. En verder is het goed voor de totale mentale én lichaams ontspanning

Het behandelen met de Equissage Pulse wordt afgeraden wanneer een paard koorts heeft, openwonden, fracturen, ontstekingen, tumoren, infecties, andere (besmettelijke) huidaandoeningen en als er twijfel is.

Een behandeling met alleen de rugpad/singel is €35,-
Een behandeling met de rugpad/singel én handunit kost €45,-
Bij aanschaf van een 10 rittenkaart krijgt u 2 behandelingen gratis.
Deze prijs is inclusief reiskosten binnen een straal van <30km vanaf 1112CV. Daarbuiten reken ik 0,25ct per kilometer.