Angst

Angst

Mensen die bang zijn voor hun eigen paard. Veel mensen staan daar niet snel bij stil. ‘Dan verkoop je toch je paard…’ is een veelvoorkomende reactie, die mensen met angst dan vaak te horen krijgen. Helaas komt dit vaker voor dan je denkt! Een paard is een maatje, een vriend die je na een (nare) gebeurtenis niet zomaar ‘weg doet’.

Angst voor je paard kan vele oorzaken hebben: een ongeluk, een valpartij, lichamelijk letsel, etc. Met die angst kan ik je helpen. Door middel van vertrouwen en geduld gaan we samen op zoek naar de manier die jou kan helpen om de relatie met je paard te herstellen of verbeteren. Dit doen we dan ook in een omgeving die bekend is voor jou en je paard. Zowel aan de hand als onder het zadel is hier een oplossing voor te vinden.

Angst voor paarden

Heb je geen eigen paard, maar wel een angst voor deze imposante dieren? Of wil je graag kennismaken/leren omgaan met paarden, maar durf je dit niet goed? Ook daar kan ik je bij helpen. Samen met mijn eigen paard die ik door en door ken, kan ik jou helpen deze angst te overwinnen. Met kleine stapjes laat ik jullie kennismaken en rijden is daarbij helemaal geen must. Het aanraken of het aaien van deze dieren is al bijzonder genoeg! Er is veel mogelijk en te overleggen en… misschien is je angst erna wel helemaal overwonnen!